Wraps med tunfisk og grønnkål

Wraps med tunfisk, wasabi majones, limsyltet grønnkål og sjøgress


5 porsjoner

Dette trenger du

  • 5 Grov wraps
  • 250 gram fersk tunfisk
  • 100 gram syltet grønnkål
  • 100 gram wasabi majones
  • 60 gram sjøgress

_____________________

Dette trenger du til Wasabimajones

  • 2 dl majones
  • 1 stk rød chili
  • 1 liten sjalottløk
  • 1 ss revet ingefær
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 ss wasabipaste (pulver egner seg best)
  • 1/2 dl soyasaus
  • saften fra en lime

Slik gjør du:

  1. Stek tunfisken lett på hver side og la den hvile før du skjærer den i skiver.
  2. Ha syltet grønnkål på wrapsen og legg på skivet tunfisk
  3. Legg på sjøgress og wasabimajones.
  4. Rull sammen og server.

_____________________

Slik lager du wasabimajones

  1. Bland alle ingredisensen i en mikser og spe med olje.

 

Se hvordan du bretter wraps her

 

LAST NED SALGSPLAKAT