1. Tilby enkel frokostservering

Server de ansatte frokost til en rimelig penge når de kommer på jobb. Tilby enkle produkter – som påsmurte rundstykker med enkelt pålegg, hvetebakst, croissanter, yoghurt med müsli og frukt. Server gjerne fra en tralle i resepsjonen. Serveringen kan være tillitsbasert med betaling på Vipps. Servering bør skje til faste tider gjennom uken slik at man med trygghet kan droppe frokosten hjemme og heller ta den ved kontorpulten på jobb.

Hva kan du selge?

  • Påsmurte, ferdigstekte rundstykker og baguetter som tiner i romtemperatur løpet av en time.
  • Croissant med ost og skinke som har kort tilberedningstid fordi den stekes rett fra frys.
  • Ferdig hevet hvetebakst som kun må tines i romtemperatur i 30 minutter før steking.

Lag menyer som promoteres med plakater

  • Påsmurt baguette og juice
  • Påsmurt baguette, juice og eple
  • Påsmurt baguette og kaffe/juice