Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Toastet surdeigsbrød med spekeskinke og mozzarell
Toastet blings av surdeigsbrød med spekeskinke og mozzarella
(10 porsjoner)
- 10 skiver skåret surdeigsbrød
- 20 skiver spekeskine
- 20 skiver tomat
- 200g pinjekjerner (ristede)
- 400g smøreost
- 1 stor rødløk i skiver
- 200 g ruccolasalat
Slik lager du en deilig surdeigstoast.
- Smør brødskivene, både topp og bunn, med smøreost.
- Ha på ruccolasalat, to skiver med spekeskinke, to skiver med tomat, løk i skiver og ristede pinjekjerner.
- Stek i klemjern på 250 grader i ca 5 minutter.
- Deles i to.
Tips:
Rist pinjekjernene i en tørr panne til de får en gyllen brun farge, dette får frem den gode nøttesmaken i kjernene. Ha gjerne på noen skiver mozzarellaost eller flak med parmesanost som gir en ytterligere sydeuropeisk smak. Tilsett gjerne litt pesto eller en annen god smak i smøreosten.
Prøv også disse produktene til:
Surdeigsbrød skåret
Landbrød fribakt
Landbrød stort
Landbrød gigant