Soft sub med roastbiff og grillet paprika

Sub egner seg godt til å spise når du er på farten. Med den myke skorpen er det en god tyggemotstand og den smuler ikke. 


Dette trenger du: 

  • 5 baguette soft sub grov
  • 15 skiver roastbiff
  • 3 grillet paprika på glass
  • 100 gram revet parmesan
  • 100 gram cowboy smør
  • Salat

__________________________

Dette trenger du til cowboy smør

  • 100 gram klaret smør
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 1 sjarlottløk
  • 1 ss dijon senep
  • 1 ss chili flakes
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 1 ts kajennepepper
  • ¼ bunt persille
  • ¼ bunt gressløk
  • ¼ timian
  • Saft fra 1 sitron
  • Skall fra 1 sitron

Slik gjør du: 

  1. Tin suben som anvist på kartong 
  2. Når subben er tint deles den i to
  3. Lun roastbiffen litt i ovnen
  4. Kutt paprikaen i strimler
  5. Legg deretter roastbiff og strimlet paprika på bunnen
  6. Riv parmesan og strø over
  7. Topp med varmt cowboy smør

__________________________

Slik lager du cowboy smør

  1. Smelt smøret og rør inn finhakket hvitløk, tørkede krydderne samt sitron saft og revet skall
  2. Rør deretter inn finhakkede urter 
  3. Smak til med salt og pepper