Soft Sub med fritert kylling

Sub egner seg godt til å spise når du er på farten. Med den myke skorpen er det en god tyggemotstand og den smuler ikke. 


5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 baguette soft sub med valmuefrø
  • 2 burrata ost (eller mozzarella)
  • 10 cherrytomater
  • 5 skiver grillet paprika
  • 10 panerte kyllingfileter
  • 30 gram ruccola
  • 50 gram balsamico sirup

__________________________

Dette trenger du til panerte kylling burgere

  • 5 lårfilet av kylling
  • 2 dl mel
  • 2 egg
  • 2 dl brødkrum
  • Salt og pepper

Dette trenger du til balsamico sirup

  • 2 dl balsamico eddik
  • 1 dl brunt sukker

Slik gjør du: 

  1. Tin suben som anvist på kartong 
  2. Del suben i to
  3. Ta på noen striper med balsamico sirup på bunnen
  4. Del cherrytomatene i to
  5. Legg på fritert kylling, grillet paprika, cherrytomater, revet mozzarella og ruccola
  6. Topp til sllutt med ekstra balsamico sirup

__________________________

Slik lager du panerte kylling burgere

  1. Ta mel blandet med salt og pepper, sammenvispet egg og brødkrum på tre tallerkener
  2. Ren skjær og del lårfiletene
  3. Dypp lårfiletene i melblandingen, deretter i egg og til sutt i brødkrummen og legg på brett
  4. Steke filetene til de er gylne
  5. La filetene hvile like lenge som de har fritert før servering

Slik lager du balsamico sirup

  1. Bland balsamico eddik og brunt sukker i en kjele kok til vesken er redusert til halvparten
  2. Avkjøles

LAST NED SALGSPLAKAT

LAST NED ALLERGENKORT