Pannekake med soppstuing

Gratinert pannekake fylt med soppstuing og bacon toppet med parmesan. En smaksbombe som garantert gjesten vil komme tilbake for å spise.


5 porsjoner

Dette trenger du:

 

  • 5 stk pannekaker
  • 100 gram ternet bacon
  • 50 gram parmesan

Dette trenger du til stoppstuing

  • 400 gram sopp
  • 2 dl fløte
  • 3 sjalottløk
  • 1 neve gressløk
  • Salt og pepper
  • Smør

Gratinert pannekake passer utmerket både på lunsj - og middagsmenyen. Dette er en smaksbombe og bør prøves. 

Slik gjør du:  

Bacon og sopp stekes hver for seg. Start med å stek ternet bacon i pannen. Del soppen i skiver og fres i pannen med smør, sjalottløken finhakkes og puttes i pannen sammen med soppen. Stek til det er gylent og hell i fløte, la det koke inn. Smakt til med salt og pepper. Fyll soppstuingen i pannekaken, strø over bacon biter og finhakket gressløk. Strø over revet parmesan, og stekes i stekovenen til osten er smeltet.

 

Prøv også glutenfrie pannekaker