Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Naanta med roastbiff og syltet rødløk
Dette trenger du:
- 5 stk naantabrød
- 10 skiver roastbiff
- 100 gram estragon aioli
- 100 gram syltet rødløk
- 50 gram soltørkede tomater
- 10 salatblader
- Frisk estragon
__________________
Dette trenger du til syltet rødløk:
- 4 stk sitroner
- 4 stk lime
- 2 stk rødløk
- ca 2 dl sukker
Dette trenger du til estragon aioli:
- 2 dl majones
- 1 ts kajennepepper
- 1/2 kinesisk hvitløk
- Saft fra 1/2 sitron
- 1/4 bunt frisk estragon
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Tilberede naantabrød etter anvisning
- Smør estragon aioli i bunnen
- Legg i salat og roastbiff
- Legg på syltet rødløk
- Pynt med soltørket tomat og frisk estragon
___________________________________
Slik lager du syltet rødløk
- Klem og rull lime og sitron på en hard flate, deles i to og press ut saften
- Mål opp like mye sukker som sitrussaft
- Bland sukker og sitrussaft, kok opp og trekk til side
- Rens og skjær rødløk i skiver
- Tilsett rødløken i væsken og la det stå og trekke
Slik lager du estragon aioli
- Finhakk hvitløk og estragon
- Rør inn majones
- Klem og rull sitronen på en hard flate før den deles i to og press ut saften
- Smak til med sitronsaft, kajennepepper, salt og pepper