Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Merguez-pølse med rødbetesalat og chevrekrem
Merguez-pølse med rødbetesalat og chevrekrem
(10 porsjoner)
- 10 Pølsebrød gourmet 50g
- 10 Merguez (krydret pølse)
- ristede pinjekjerner
- 100 g blandet salat (babyspinat, feltsalat, ruccola etc.)
Chevrekrem
- 200 g chevre
- 150 g tyrkisk yoghurt
- 50 g majones
Rødbetsalat
- 200 g rødbeter
- 100 g sjalottløk
- 2 ss hvit balsamicoeddik
- 2 ss honning
- 4 ss olivenolje
- salt og pepper
Slik lager du pølser med rødbetesalat og chevrekrem.
Chevrekrem
- Blant alle ingrediensene til en jevn krem
Rødbetsalat
- Bak rødbetene i ovnen til de er møre og fjern skallet. Finriv rødbetene eller kutt dem på mandolin.
- Blant rødbeter med finhakket sjalottløk, eddik, honning, olje, salt og pepper.
Montering
- Stek pølsene og varm pølsebrødene.
- Topp pølsene med chevrekrem, salat, pinjekjerner og rødbetsalat.