Merguez-pølse med rødbetesalat og chevrekrem

Merguez-pølse med rødbetesalat og chevrekrem


(10 porsjoner)

  • 10 Pølsebrød gourmet 50g 
  • 10 Merguez (krydret pølse)
  • ristede pinjekjerner
  • 100 g blandet salat (babyspinat, feltsalat, ruccola etc.)

Chevrekrem

  • 200 g chevre
  • 150 g tyrkisk yoghurt
  • 50 g  majones

Rødbetsalat

  • 200 g rødbeter
  • 100 g sjalottløk
  • 2 ss hvit balsamicoeddik
  • 2 ss honning
  • 4 ss olivenolje
  • salt og pepper

Slik lager du pølser med rødbetesalat og chevrekrem.

Chevrekrem

  1. Blant alle ingrediensene til en jevn krem

Rødbetsalat

  1. Bak rødbetene i ovnen til de er møre og fjern skallet. Finriv rødbetene eller kutt dem på mandolin.
  2. Blant rødbeter med finhakket sjalottløk, eddik, honning, olje, salt og pepper.

Montering

  1. Stek pølsene og varm pølsebrødene.
  2. Topp pølsene med chevrekrem, salat, pinjekjerner og rødbetsalat.