Havrestykke med spekeskinke, eple- og pærestrimler


5 porsjoner

Dette trenger du:

  • 5 stk rundstykke havre grov
  • 5 skiver spekeskinke
  • 250 gram eple- og pærestimler
  • 50 gram fetaost
  • 25 gram ristede valnøtter
  • 25 gram smør

__________________________

Dette trenger du til eple- og pærestrimler

  • 100 gram epler
  • 100 gram pærer
  • 50 gram sukker
  • 10 gram bladpersille
  • 5 gram timian
  • 25 ml sherryeddik
  • 25 ml valnøttolje
  • Salt og pepper

 

20 minutter - enkel

Slik gjør du:

  1. Stek rundstykkene etter anvisning på kartong og del i to
  2. Når rundstykkene er avkjølt deles de i to
  3. Ta på smør
  4. Legg på eple- og pærestimler
  5. Strø over med finhakkede, ristede valnøtter 
  6. Legg på en skive spekeskinke
  7. Topp med smuldret fetaost før du legger på rundstykkets topp

__________________________

Slik lager du eple- og pærestimler

  1. Bland sukker og eddik kok opp, la det koke inn før det avkjøles
  2. Visp inn valnøttolje
  3. Skrell og lag stimler av eple og pære
  4. Legg eple- og pærestimler i sukker og eddik blandingen
  5. Bland inn finhakkede urter
  6. Smak til med salt og pepper

Last ned salgsplakat

Last ned allergenkort