Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Glutenfri sandwich med varmrøkt laks
Glutenfritt rundstykke med varmrøkt laks.
(10 porsjoner)
- 10 Glutenfri rundstykke grov
- 200 gram seseongens salat og kål
- 750 gram varmrøkt laks
Spinatpesto
- 100 gram spinat
- 100 gram Philadelphia light
- 100 gram mandler
- 2 fedd hvitløk
- 1 ss friskpresset limesaft
- 1 dl god olje
- Salt og pepper
Syltet rødløk
- 1 stor rødløk, i tynne skiver
- ½ dl eddik
- ½ dl sukker
- Salt og pepper
Slik lager du en smakfull glutenfri sandwich.
Spinatpesto
- Bland spinat, mandler, hvitløk, limejuice og olje i en blender eller morter.
- Smak til med salt og pepper.
- Bland inn Philadelphiaosten og rør til en jevn masse.
Syltet rødløk
- Bland eddik og sukker i en kjele og kok opp
- Tilsett rødløk og smak til med salt og pepper
- Ha det i en bolle og la det trekke på kjøl i minst 2 timer
Montering
- Stek brødet etter anvisning. Smør pesto på begge sidene.
- Legg salat på bunnen, legg på varmrøkt laks og syltet rødløk.
Prøv også disse produktene til:
Gluenfri baguette
Glutenfri rundstykke
Glutenfri porsjonsstykke tin og server