Elgbiff med smørstekte kantareller

Sett høstens delikatesser på menyen. Elgbiff med smørstekte kantrareller og tyttebærrøme. Her har vi brukt stenovnsbakt rundstykke som er ferdigstekt, er halvgrovt og nøkkelhullsmerket.


(5 porsjoner) 

  • 5 stk Sandwino stenovnsbakt halvgrovt stykke 

  • 500 g elgstek eller annet viltkjøtt bruk gjerne rester fra dagen før
  • 100 g kantareller
  • 5 skiver stekt bacon
  • 75 g tyttebærrømme
  • 5 store salatblader
  • Frisk rosmarin

Tyttebærrømme

  • 2 dl seterrømme
  • 100 g tyttebær
  • 50 g sukker

Slik lager du tyttebærrømme

Rør sammen tyttebær og sukker, la det stå og trekke i ca 30 minutter før du blander det sammen med rømmen.

Montering

Skjær opp kjøttet i passe store skiver og lun skivene litt i pannen. Dander salat, kjøtt, smørstekt kantarell med tyttebærrømme og en liten kvast med rosmarin på toppen.