Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Elgbiff med smørstekte kantareller
Sett høstens delikatesser på menyen. Elgbiff med smørstekte kantrareller og tyttebærrøme. Her har vi brukt stenovnsbakt rundstykke som er ferdigstekt, er halvgrovt og nøkkelhullsmerket.
(5 porsjoner)
-
5 stk Sandwino stenovnsbakt halvgrovt stykke
- 500 g elgstek eller annet viltkjøtt bruk gjerne rester fra dagen før
- 100 g kantareller
- 5 skiver stekt bacon
- 75 g tyttebærrømme
- 5 store salatblader
- Frisk rosmarin
Tyttebærrømme
- 2 dl seterrømme
- 100 g tyttebær
- 50 g sukker
Slik lager du tyttebærrømme
Rør sammen tyttebær og sukker, la det stå og trekke i ca 30 minutter før du blander det sammen med rømmen.
Montering
Skjær opp kjøttet i passe store skiver og lun skivene litt i pannen. Dander salat, kjøtt, smørstekt kantarell med tyttebærrømme og en liten kvast med rosmarin på toppen.