Croissant med bær

Croissant med ferske bær, krem og mynteblader. Perfekt som en dessert.


10 porsjoner

Dette trenger du

  • 10 croissanter
  • 200 g bær
  • 2 ts sirup
  • Mynteblader
  • Gullspray (spiselig)

Dette trenger du til kremen

  • 150 g kremost (romtemperert)
  • 150 g kremfløte
  • ½  ts vaniljeekstrakt
  • 2 ts melis

 

Slik gjør du

  1. Stek croissanten etter anvisning og avkjøl
  2. Skjær croissanten på langs i to deler
  3. Fyll med krem
  4. Pensle toppen med sirup
  5. Dekorer toppen av croissanten med bær og mynteblader
  6. Spray med spiselig gullspray for siste "finish"

_______________________

Slik lager du krem

  1. Pisk kremost, kremfløte, vaniljeekstrakt og melis til du får en luftig konsistens