Choripán-baguette

 

Denne gatematretten fra Sør-Amerika får alle smaksløkene til å eksplodere! Spicy chorizopølse og chimichurri på en nystekt baguette er både enkelt og veldig godt.


5 porsjoner

Dette trenger du:

__________________________

Dette trenger du til chimichurri 

  • 2 dl olivenolje 
  • ½ rød chilli 
  • 6 ss rødvinseddik 
  • 1 kinesisk hvitløk 
  • 1/4 bunt bladpersille 
  • 1/4 bunt koriander 
  • 1/4 bunt oregano

Slik gjør du

  1. Skråskjær baguetten i 5 deler og deretter nesten helt gjennom fra siden
  2. Rist baguettene lett i en tørr grillpanne
  3. Stek 5 chorizopølser (cirka 100 gram per stykk) og legg i hver sin baguette
  4. Topp med chimicurri

__________________________

Slik lager du chimichurri

  1. Finkutt og bland kinesisk hvitløk, rød chili og 6 rødvinseddik
  2. Visp inn olivenolje
  3. Finkutt og bland deretter inn bladpersille, koriander og oregano

LAST NED SALGSPLAKAT