Bresaolapanini

 

Italia har veldig mange gode påsmurtvarianter og dette er en av våre absolutte favoritter. En klassisk ciabatta fylt med kremet burrataost, ruccola og tomat.
Toppet med en god olivenolje er dette en nydelig symfoni.


Dette trenger du:

  • 5 ciabatta fin
  • 15 skiver bresaolaskinke
  • 10 skiver bifftomat
  • 250 gram burrataost (evt mozzarella
  • 60 gram ruccolasalat
  • 5 ss Olivenolje
  • 5 ss Balsamico sirup
  • Salt og pepper

__________________________

Dette trenger du til balsamicosirup

  • 1 ss honning
  • 2 ss brunt sukker
  • 1 dl balsamicoeddik

Slik gjør du:

  1. Smør godt med olivenolje og balsamicosirup på begge flatene i ciabattaene
  2. Fordel ruccola og burrataost på ciabattaene
  3. Fordel bresaolaskinke 
  4. Legg på bifftomat og topp med litt mer olivenolje og balsamicosirup
  5. Krydre med salt og pepper
  6. Pensle ciabattaene med olivenolje og stek i stekapanne eller toastjern

___________________________

Slik lager du balsamicosirup

  1. Bland honning og brunt sukker i en kjele og la det karamellisree seg.
  2. Rør inn balasamicoeddik
  3. La det småkoke til mengden er halvert og avkjøl

LAST NED SALGSPLAKAT