Bombaysandwich med korianderchutney

 

India er et mektig land med mye matinspirasjon og det gjelder også denne populære vegetarsandwicen. Korianderchutney, potet og grønnsaker gir en smak av Bombay som kundene dine vil elske.


5 porsjoner

Dette trenger du:

  • 10 skiver sandwichbrød eller 1 stk longbread
  • 1 agurk
  • 1 rødløk
  • 2 tomater
  • 2 kokte poteter uten skall
  • 1/2 dl korianderchutney
  • Masalakrydder
  • Salt og pepper

__________________________

Dette trenger du til korianderchutney

  • 1 dl mynte
  • 2 dl koriander
  • 1/2 dl revet kokosnøtt
  • 1 kinesisk hvitløk
  • 2 ts knuste spisskuminfrø
  • 6 grønne chili
  • saft fra 2 sitroner
  • 1/2 dl vann
  • 2 ss sukker
  • Salt

Slik gjør du:

  1. Smør korianderchutney på 10 brødskiver
  2. Skjær agurk, rødløk, poteter og tomater i syltynne skiver og legg på bunnen
  3. Ha over litt masalakrydder, salt og pepper
  4. Legg på en brødskive som topp
  5. Del i to og server

__________________________

Slik lager du korianderchutney:

Bland sammen koriander, mynte, revet kokosnøtt, kinesisk hvitløk, knuste spisskuminfrø, grønne chili, sitronsaft, vann, sukker og litt salt. Kjør alt sammen i en blender til det er en fin masse.

LAST NED SALGSPLAKAT