Barros Luco

 

Denne enkle sandwichen serveres varm på enhver sandwichshop i Chile. Oppkalt etter presidenten med samme navn som alltid bestilte denne nydelige varianten med biff, salsa pebre og smeltet ost.


5 porsjoner

Dette trenger du: 

  • 5 rundstykker 
  • 400 gram mørbrand biff 
  • 100 gram salsa pebre 
  • 15 gram adobo krydderblanding 
  • 5 skiver goudaost

__________________________

Dette trenger du til salsa pebre 

  • 1/4 bunt koriander 
  • 2 grønn chilli  
  • 1 grønn paprika 
  • 1 vårløk 
  • 1 tomat 
  • Saften fra ½ lime 
  • Olivenolje 
  • Salt og pepper 

Dette trener du til adobo-krydderblanding

  • 5 ss hvitløkspulver 
  • 3 ss salt 
  • 3 ss sort pepper 
  • 2 ss oregano 
  • 1 ss gurkemeie 

Slik gjør du:

  1. Krydre mørbradbiff med adobo-krydder blanding og stek til den er medium stekt. La kjøttet hvile like lenge som steketiden, slik at det blir saftig og godt
  2. Del rundstykkene i to og rist dem i en stekepanne
  3. Legg på salsa pebre
  4. Skjær mørbradbiffen i tynne skiver og legg på
  5. Smelt 5 skiver goudaost i stekeovnen for deretter å legge på biffen
  6. Legg til slutt på toppen av rundstykket

__________________________

Slik lager du salsa pebre

  1. Finhakk og bland frisk koriander, grønne chili, grønn paprika, vårløk og tomat
  2. Hell over saft fra en ½ lime og litt olivenolje
  3. Smak til med salt og papper

Slik lager du adobo-krydderblanding

Bland sammen hvitløkspulver, salt, sort pepper, oregano og gurkemeie

LAST NED SALGSPLAKAT