Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Barros Luco
Denne enkle sandwichen serveres varm på enhver sandwichshop i Chile. Oppkalt etter presidenten med samme navn som alltid bestilte denne nydelige varianten med biff, salsa pebre og smeltet ost.
Dette trenger du:
- 5 rundstykker
- 400 gram mørbrand biff
- 100 gram salsa pebre
- 15 gram adobo krydderblanding
- 5 skiver goudaost
__________________________
Dette trenger du til salsa pebre
- 1/4 bunt koriander
- 2 grønn chilli
- 1 grønn paprika
- 1 vårløk
- 1 tomat
- Saften fra ½ lime
- Olivenolje
- Salt og pepper
Dette trener du til adobo-krydderblanding
- 5 ss hvitløkspulver
- 3 ss salt
- 3 ss sort pepper
- 2 ss oregano
- 1 ss gurkemeie
Slik gjør du:
- Krydre mørbradbiff med adobo-krydder blanding og stek til den er medium stekt. La kjøttet hvile like lenge som steketiden, slik at det blir saftig og godt
- Del rundstykkene i to og rist dem i en stekepanne
- Legg på salsa pebre
- Skjær mørbradbiffen i tynne skiver og legg på
- Smelt 5 skiver goudaost i stekeovnen for deretter å legge på biffen
- Legg til slutt på toppen av rundstykket
__________________________
Slik lager du salsa pebre
- Finhakk og bland frisk koriander, grønne chili, grønn paprika, vårløk og tomat
- Hell over saft fra en ½ lime og litt olivenolje
- Smak til med salt og papper
Slik lager du adobo-krydderblanding
Bland sammen hvitløkspulver, salt, sort pepper, oregano og gurkemeie