Baguette med kylling, parmesanflak og mango


5 porsjoner

Dette trenger du

  • 5 baguette rustikk grov 140 g
  • 15 skiver kyllingpålegg
  • 10 parmesanflak  
  • 10 skiver tørket mango
  • 100 gram spicy paprikamajones
  • 5 gram friterte urter 

EPD 5820444 Baguette rustikk grov 140g

__________________________

Dette trenger du til parmesanflak

  • 200 gram parmesan 

Dette trenger du til spicy paprikamajones

  • 200 gram majones
  • 2 grillede paprika
  • ¼ kinesisk hvitløk
  • 1 ts røkt paprikapulver 
  • 10 dråper tabasco
  • Saften fra ¼ sitron
  • ¼ bunt gressløk
  • Salt og pepper

30 minutter

Slik gjør du

  1. Tilbered baguetten etter anvisning på kartong og avkjøl.
  2. Smør på paprikamajones og legg på salat, kyllingpålegg og tørket mango.
  3. Pynt med parmesanflak og eventuelt noen frityrstekte urter. Bruk gjerne gamle urter og stek de i frityren på 160oC i 20 sekunder. Legg urtene på papir slik at oljen renner av.

__________________________

Slik lager du parmesanflak 

  1. Riv parmesan og fordel i små hauger på bakepapir.
  2. Stek på 200oC i 4-5 minutter.

Slik lager du spicy paprikamajones

  1. Lag en glatt masse av hvitløk og paprika, bruk gjerne en blender.
  2. Bland inn majones, gressløk, paprikapulver og tabasco.
  3. Smak til med sitronsaft, salt og pepper.

 

LAST NED SALGSPLAKAT

LAST NED ALLERGENKORT