Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Baguette med kalkunskinke og auberginekaviar
Dette trenger du:
- 5 stk baguetter
- 15 skiver kalkunskinke
- 150 gram auberginekaviar
- 15 stk mini tomater
- ½ dl rømme
- Neve koriander
- Sriracha saus
Dette trenger du til auberginekaviar
- 2 stk aubergine
- 1 stk liten sjalottløk
- ¼ kinesisk hvitløk
- Saften fra ½ sitron
- Salt og pepper
Slik lager du auberginekaviar:
- Stikk et par hull i auberginen og stek i ovnen på ca 200 grader i ca 30 minutter. Skallet skal være svidd og innmaten myk.
- La den avkjøle seg før du deler auberginen i 2 og skrap ut innmaten.
- Knus innmaten i en bolle.
- Bland finhakket sjalottløk og hvitløk i massen.
- Smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Montering
- Tilbered baguetten etter anvisning
- Skråskjær baguetten nesten helt gjennom
- Legg salatblader hele bunnen
- Legg på kalkunskinke, delte mini tomater og auberginekaviar
- Topp med rømme, sriracha saus og finhakket gressløk