Baguette kylling Broccoli

Kyllingbaguette med broccoli- og aprikossalsa


Dette trenger du:

(10 porsjoner)

  • 10 stk baguette rustikk potet fin 145g 
  • 10 stk kyllingbryst

Spread:

  • 10 skiver bacon
  • 150g smøreost
  • 100g stoltørkede tomater
  • Saften fra 2 stk lime
  • 1/2 ts Cayennepepper

Salsa:

  • 200g broccolitopper (kokt)
  • 100g tørket aprikos
  • 2 ss fin hakket mynte
  • 1 ts fin hakket Chili
  • 250g salat (f.eks Red Rhubarb)

Slik gjør du:

Stek kyllingfileten og skjær den i tynne skiver (husk å la den hvilke etter steking). Bland alle ingrediensene til spreaden i en mikser og smør dette på bunnen. Legg på godt med salat og skivet kyllingfilet på toppen. Bland alle ingrediensene i broccoli-salsaen i en mikser til en grov masse. Bruk salsaen til å pynte med på toppen av kyllingfileten. 

Tips:

Server gjerne med surdeigschips ved siden av. Skjær tynne skiver av surdeigsbaguetten. Pensle skivene med olivenolje på beggesider, strø på litt havsalt og steke i ovnen på 250 grader i 5 minutter. 

Prøv også Baguette rustikk potet grov 150g

 


0,001