Lantmännen er et landbrukskooperativ og er ledende i Nord-Europa innenfor jordbruk, maskiner, bioenergi og matvarer.
Nytt år, nye muligheter til å justere sortimentet i tråd med gjestenes ønsker og behov.
To av våre tidligere bestselgere er tilbake i ny drakt, enten med ny form eller uten tilsetningsstoffer og plastemballasje. Samtidig kommer to nye produkter der havre og rug spiller hovedrollen, nemlig ektra grove havrerundstykker bakt i Lier og ekte dansk rugbrød fra søsterselskapet vårt i Danmark.
Under finner du mer informasjon om alle produktene vi har lansert det siste året.
Ekstra grovt havrerundstykke med sprø skorpe
Havre er på manges lepper for tiden. Det er godt, sunt og et anvendelig kornslag og vi ser også i trendrapporter at det spises havregrøt som aldri før. Hvorfor ikke lage et rundstykke med havre som kan være et alternativ for de som ikke spiser grøt, tenkte vi. Havrestykket er bakt i steinovn ved bakeriet vårt i Lier, inneholder hele 22% havregryn, har fire kaker på brødskalaen og nøkkelhull. Det er ekstra grovt og har en tynn, sprø skorpe. Havrestykket er lettstekt og stekes i ved 230oC i 3-5 minutter fra tint tilstand.
FERDIGSTEKT: Bestselgeren focachette i ny variant
Vi har utviklet en variant av vår bestselger focachette som har vært – og er – en stor favoritt blant mange brødelskere. Våre produktutviklere har brukt samme grunnoppskrift, men fjernet soltørket tomat og oliven. Nyheten har den ultimate sandwichfasongen, som en ciabatta. Produktet er bakt i Norge med håndlagt snitt på toppen som gir et hjemmebakt preg. I tillegg er den ferdig stekt og må kun tines. Ønsker du ekstra sprø skorpe varmes den noen få minutter i ovnen.
Deilig å spise dansk rugbrød i Norge!
Vi har testet flere brød fra vårt søsterselskap i Danmark og funnet et fantastisk rugbrød som vi er helt sikre på at du og dine gjester vil elske. Det er bakt med fullkornsrugmel, rugkjerner og poppede durumkjerner og består av hele 16% fiber i tillegg til mye jern, magnesium og E-vitaminer. Brødet er ferdigstekt og skåret, men kan enkelt varmes i cirka 30 minutter ved 100oC om ønskelig. Legg i så fall brødet med posen det er pakket i inn i ovnen.
FERDIGSTEKT: I'm back! Say cheese!
Brød og ost er en uimotstålig kombinasjon og produkter med ost er populære blant nordmenn. Gratinert ost gir en ekstra smaksdimensjon. Etter at ostebollen ble relansert i mai 2024, kommer nå favoritten ostestykke tilbake etter å ha vært borte fra markedet i ett år. Vi vet at det har vært et savn hos flere av våre kunder. Ostestykket er ferdigstekt og delt slik at håndteringen er meget enkel.
Dessert helt uten kunstige tilsetningsstoffer
Vi jobber hele tiden med å forbedre våre produkter og høyt opp på prioriteringslisten er å ha produkter uten kunstige tilsetningsstoffer. Vi er derfor veldig stolte av å kunne tilby en ny crème brûlée uten tilsetningsstoffer. Produktet har nå kun naturlige ingredienser, med hele 72 prosent fløte for ekstra god smak! I tillegg har vi fjernet plasten rundt produktet og byttet til en delikat glasskål som desserten serveres i.
Nyheter fra 2024
FERDIGSTEKT: Myk grov sub bakt i Norge
Vår nye grove sub-baguette er bakt ved bakeriet vårt i Lier med fullkornshvetemel og hvetekli. Skorpen er myk, produktet har 54% grovhet og tre kaker på brødskalaen og er toppet med en blanding av havregryn, linfrø, bokhvete, hirsefrø, solsikkekjerner og sesamfrø. Siden suben er ferdig stekt og kun skal tines, passer den perfekt til all slags påsmurt.
FERDIGSTEKT: Sub-baguette med valmuefrø
La gjestene dine nyte denne steinovnsbakte suben toppet med valmuefrø. Den myke baguetten er bakt i Norge, veier 140 gram og er ferdig stekt slik at det kun må tines og smøres før servering.
Rustikke, steinovnsbakte brød
Våre to nye steinovnsbakte brød er også bakt i Norge med egenprodusert surdeig og naturlige råvarer ved bakeriet i Lier. Det ene brødet er halvgrovt (EPD 6355911) med 2 kaker på brødskalaen og toppet med ulike frø for ekstra smak. Det andre er et fint brød (EPD 6356901) med meldryss og håndsnitt som gir et skikkelig håndverkspreg. Begge brødene er firkantede og gir jevne skiver.
Brødene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 230C° i 4-6 minutter.
Se serveringsforslag og last ned salgsplakater for å fremme salget.
Smaksrik ostebolle med Goudaost
Denne smaksrike ostebollen toppet med Goudaost egner seg ypperlig som en snack på farten eller kan deles og serveres påsmurt. Ostebollene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 190° i 4-6 minutter.
Se serveringsforslag og last ned salgsplakat for å fremme salget.
Rustikke baguetter av topp kvalitet
Våre nye rustikke baguetter - en fin variant (EPD 5276589) og en grov (EPD 6270060) - er en fryd for øyet og et blikkfang i disken med påsmurt. Begge er bakt med flytende surdeig og potetflak, og stekt i steinovn. Dette gir baguetten en saftig kjerne og sprø skorpe. Den grove varianten er bakt med sammalt hvete. Begge har kort ingrediensliste uten kunstige tilsetningsstoffer.
Baguettene tines og stekes i forvarmet ovn ved cirka 190° i 8-10 minutter.
Last ned gratis salgsplakat for profilering ved ditt utsalgssted.
Klassisk croissant med ekte smør
Vår nye klassiske croissant (EPD 6262810) er bakt med ekte smør. Den kan nytes som den er, men passer også perfekt som påsmurt.
Dette er et produkt som gir deg perfekt nystekt bakst på 1-2-3. Croissanter stekes frosne og er klare til servering etter 16-18 minutter i ovnen ved cirka 180°C.
Last ned gratis salgsplakat for profilering ved ditt utsalgssted.