Dette gjør at vi ikke trenger konserveringsmidler i brødene våre

Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men måten vi fryser våre grovbrød og andre brødprodukter på, gir god holdbarhet - selv uten konserveringsmidler.

Håndtering av bake-off-brød og brødprodukter

NB! Ferdigstekte produkter som er delt og oppskåret skal ikke oppbevares på kjøl. Hele ferdigstekte produkter fra kjøl må stekes før servering. 

 

Halvstekte produkter

  • Inntil 3 dager i romtemperatur
  • Inntil 7 dager på kjøl

Ferdigstekte produkter

  • Inntil 3 dager i romtemperatur
  • Inntil 7 dager på kjøl

Oppskåret brød

  • Inntil 3 dager i romtemperatur
  • Skal IKKE på kjøl

Slik steker du produktene

Brød
Fra kjøl: 10-12 minutter ved 180-190C
Fra romtemperatur: 4-6 minutter ved 230C

Rundstykker
Fra kjøl: 6-8 minutter ved 180-190C
Fra romtemperatur: 3-5 minutter ved 230C

Baguetter
Fra kjøl: 6-8 minutter ved 180-190C
Fra romtemperatur: 6-10 minutter ved 190C