Dette gjør at vi ikke trenger konserveringsmidler i brødene våre
Det høres kanskje for godt ut til å være sant, men måten vi fryser våre grovbrød og andre brødprodukter på, gir god holdbarhet - selv uten konserveringsmidler.
Håndtering av bake-off-brød og brødprodukter
NB! Ferdigstekte produkter som er delt og oppskåret skal ikke oppbevares på kjøl. Hele ferdigstekte produkter fra kjøl må stekes før servering.
Halvstekte produkter
- Inntil 3 dager i romtemperatur
- Inntil 7 dager på kjøl
Ferdigstekte produkter
- Inntil 3 dager i romtemperatur
- Inntil 7 dager på kjøl
Oppskåret brød
- Inntil 3 dager i romtemperatur
- Skal IKKE på kjøl
Slik steker du produktene
Brød
Fra kjøl: 10-12 minutter ved 180-190C
Fra romtemperatur: 4-6 minutter ved 230C
Rundstykker
Fra kjøl: 6-8 minutter ved 180-190C
Fra romtemperatur: 3-5 minutter ved 230C
Baguetter
Fra kjøl: 6-8 minutter ved 180-190C
Fra romtemperatur: 6-10 minutter ved 190C