Lag bitesize-bakst til hotellbuffet og afternoon tea av deigen du har
Har du tenkt på at ferdig bolledeig og croissanter du har i fryseren enkelt kan forvandles til miniprodukter? Her viser jeg deg hvor enkelt du kan lage små croissanter og bitesize-boller som passer perfekt på hotellbuffeten eller til afternoon tea.
Jeg vet at tiden på kjøkkenet er knapp. Du har ikke tid til å bake selv, men vil veldig gjerne by gjestene på rykende fersk bakst.
Bake-off-boller og andre frosne bakervarer hjelper deg med dette. Men en hel croissant eller hvetebolle er gjerne for mye som avslutning på hotellfrokosten. Gjestene orker ikke å spise opp og du må rapportere matsvinn.
Her er løsningen for deg!👇 Du kan nemlig bruke deigemnene du har i fryseren – av boller, kanel- og kardemommeknuter, croissanter, scones og wienerbakst – på en ny måte. Del i to – eller fire om du vil – og server akkurat den munnfullen du ønsker. Du halverer kostnaden, maten blir spist opp og gjesten fornøyd. Bedre blir det ikke!
Velger du ferdighevede produkter, har du til og med rykende fersk bakst på en drøy time!
Hjelp til å komme i gang med mini-søtbakst
Ble du litt gira på å prøve nå? For å hjelpe deg i gang har vi laget et inspirasjonshefte som enkelt viser vi deg hvordan du går frem – trinn for trinn. Last ned via lenken under.
Ved å tilpasse størrelsen på porsjonene til gjestenes behov – og samtidig imponere med dekorasjon og fyll, kan du enkelt gi kunden en unik smaksopplevelse – uten at kostnadene øker.