Med bake-off-boller i fryseren blir morsdag, fastelavn og valentine en lek
Februar er full av dager å feire, med morsdag og fastelavn andre søndag i måneden, og valentinsdag 14. februar. Dette er perfekte anledninger for boller og deilig hvetebakst. Med bake-off-boller i fryseren er det enkelt.
En disk bugnende av fristende, nystekt hvetebakst selger alltid. Lite dufter bedre enn nystekte boller. I februar er dette viktigere enn noen gang. Da markeres nemlig alle mødre landet over, kjærligheten feires og det er fastelavn – dagen for fråtsing før fasten. Dagene kommer som perler på en snor gjennom hele måneden.
Gjestene dine vil være i «kose seg»- og «gjøre stas på andre»-modus disse dagene, så sørg for å ha kanelsnurrer, boller og fersk bakst de vil ha. Det er enkelt om du har bake-off-boller i fryseren.
Veien fra fryst til perfekt hvete- og wienerbakst er kort. Vi har samlet noen tips som vil hjelpe deg å gjøre disken fristende for gjestene dine.
7 smarte tips til fristende disk og mersalg
1. Fyll disken: Når disken bugner av fristende kanelsnurrer, boller og annen hvetebakst, tiltrekker du deg kunder som i utgangspunktet kanskje ikke hadde tenkt til å kjøpe.
2. Selg flerpakk: Selg flere fastelavnsboller, wienerbakst eller annen hvetebakst til rabattert pris og øk volumet.
3. Forleng salgsperioden: Utnytt disse festdagene til å øke salget av boller i en lengre periode. Hvorfor ikke lage din egen fastelavnsuke eller "Husk boller til mor"-kampanje hele uken?
4. Promoter dagen: Last ned salgsplakater for å markere dagen og skape oppmerksomhet rundt tilbudene.
5. Stek ofte: Duften av fersk bakst i lokalet selger, så stek flere ganger i løpet av dagen.
6. Tilby forhåndsbestilling: La kundene forhåndsbestille hjerteboller til mamma eller boller fylt med krem.
7. Lag kreative varianter: Ved å gjøre noen enkle grep, kan du lage spennende, nye bollevarianter av deigemnene du har i fryseren din. Dersom du setter flere deigemner sammen, kan du variere utvalget i disken og øke inntjeningen.
La deg inspirere: Lag kreativ hvetebakst av ferdig bolledeig
Bake-off-boller og bakervarer for alle
Enten du har heveskap, stekeovn eller er helt uten utstyr: Vi har søtbakst, croissanter og andre søte fristelser som passer din situasjon.
Frosne boller kan tine under plast på kjøl over natten. Blir det mye besøk, kan du for eksempel tine noen ferdighevede kanelknuter og steke opp. En drøy time og du har nydelig fersk bakst.
Ønsker du en enda enklere løsning, kan du steke noen lekre croissanter eller wienerbakst rett fra frys eller rett og slett tine noen fargerike donuts.