Slik gjør du stas på kanelbollens dag
4. oktober er kanelbollens dag og da fortjener kanelsnurrer og -boller litt ekstra oppmerksomhet. Med bake-off-boller i fryseren er det enkelt å fylle lokalet med duften av nystekt boller og friste kundene med kanelboller gjennom hele dagen.
Ønsker du å gjøre det lille ekstra for å øke hvetebakstsalget? Vi har laget en e-bok med konkrete tips og inspirasjon til hva du kan gjøre.
Det er raskt og enkelt å lage perfekte kanelboller om du har bake-off-boller i fryseren. Her får du seks tips som hjelper deg å gjøre disken fristende for gjestene dine.
6 enkle grep for å selge massevis av kanelboller
1. Fyll disken: Når det bugner av fristende kanelboller, tiltrekker du deg kunder som i utgangspunktet kanskje ikke hadde tenkt til å kjøpe.
2. Selg flerpakk: Selg flere kanelboller til redusert pris og øk volumet.
3. Promoter dagen: Last ned salgsplakater for å markere dagen og skape oppmerksomhet om tilbudene.
4. Stek ofte: Duften av nystekte kanelboller i lokalet selger, så stek flere ganger i løpet av dagen.
5. Tilby forhåndsbestilling: Skap oppmerksomhet om dagen og tilbudet ditt ved å la kundene forhåndsbestille kanelboller.
6. Lag kreative varianter: Varier kanelbollene ved å pynte noen med melisglasur eller melisdryss, smørkrem og bær eller annen topping.