7 grunner til å velge bake-off-brød
Med bake-off-brød og boller, som er fryste bakevarer, kan du tilby fersk bakst døgnet rundt – selv med begrenset plass, tid og utstyr! Alt du trenger en fryser, eventuelt stekeovn og en plan for hvilke bakervarer du vil ha på menyen.
1. Alltid fersk bakst
Siden du selv tiner og eventuelt hever og steker produktene, har du alltid helt ferske brød, boller og andre bakervarer til gjestene dine.
Til inspirasjon: Ladekaia i Trondheim lager hjemmelagde kanelboller av deigemner
2. Variert utvalg
Bake-off-brød og frosne bakervarer gir deg mulighet til å tilby gjestene en bredde i produktutvalget det er tilnærmet umulig å få til med bakervarer levert direkte fra bakeren. Du steker kun det du trenger når du trenger det og kan skape variasjon fra dag til dag.
3. Fleksibel servering
Selger du mer enn forventet eller får uventet besøk, kan du tine og servere, eller steke opp mer nystekt bakst når behovet dukker opp.
Til inspirasjon: Se hvordan Stavanger-hotellet håndterte storinnrykk i sommerferien
4. Jevnt høy kvalitet
Produktene er bakt ferdig med moderne bakemetoder slik at du kun skal tine og/eller heve og steke dem. Dermed blir kvaliteten den samme hver gang så lenge du følger noen enkle instruksjoner.
Se hvordan du oppbevarer og håndterer bake-off
5. Mindre matsvinn
Med litt planlegging, steker du kun det volumet du trenger, sitter igjen med minimalt med matsvinn av brød og bakervarer, og kaster derfor mindre.
Til inspirasjon: Dette gjør kantinesjefen vår for å minimere matsvinn
6. Bedre lønnsomhet
Siden du kan kjøpe større kvanta og kaster mindre brød og bakervarer, ser også bunnlinjen bedre ut.
7. Duften av nystekt
De færreste kan motstå duften av nystekt brød og gjærbakst. Steker du lite og ofte, beholder du den herlige duften i lokalet ditt hele dagen.