7 grep som gjør folks hverdag enklere og øker salget i kantinen
Om kantinen tilbyr lettvint og praktisk mat gjennom hele dagen, gjør det både hverdagen enklere for kundene og gir økte inntekter. Lurer du på hvordan? Her er syv konkrete tips til hva du kan gjøre.
I e-boken "Kantineguide: Enkle løsninger som øker salget" får du konkrete råd om hvordan du kan sette de syv tipsene ut i livet. Vi gir deg også litt inspirasjon til hvordan du med bake-off alltid kan servere ferske bakervarer med minimal innsats.
Besøkstallene i kantinen varierer mer nå enn før pandemien siden de aller fleste arbeidsgivere tillater mer hjemmekontor. Men selv om hver enkelt ansatt kanskje spiser sjeldnere i kantinen, oppstår det nye behov i kjølvannet av den nye hverdagen. Om kantinen tenker litt nytt, gir det gode muligheter for mersalg.
Alle trenger mat hele døgnet, til frokost, lunsj, middag, kvelds og kanskje litt energipåfyll underveis. Det betyr utallige muligheter til å selge mer, særlig om det kan gjøre den travle hverdagen enklere for gjestene dine.
Lurer du på hvordan? Svarene finner du under. Jeg har nemlig laget en tipsliste og egen kantineguide sammen med selgerne våre. De vet hvilke behov kantineoperatører og deres kunder har. Håper du synes den er nyttig!
Les også: Spar tid, energi ogg matsvinn med ferdigstekt bake-off
Slik kan kantinen tilby mat hele døgnet
1. Tilby enkel frokostservering
2. Sørg for påfyll av energi gjennom dagen
3. Selg bakervarer som take-away
4. Tilby enkle middagsløsninger og lunsj til hjemmekontoret
5. Selg overskudd som overtidsmat eller forundringsposer
6. Lag dine egne temadager
7. Tilby lettvint kosemat til ulike anledninger