Lag fristende sandwicher med disse skjæremetodene
Måten du skjærer brødet på er avgjørende for hvordan den ferdige sandwichen presenteres. I stedet for bare å skjære tvers gjennom på midten, kan du variere mellom mange alternative skjæreteknikker. Dette løfter sandwichens utseende og gjør at den blir mer innbydende og letter å håndtere. Fyllet vil også blir mer synlig.
Ønsker du tips og inspirasjon på hva du kan servere gjestene dine? Last ned vår smøreguide.
9 måter å skjære brødet på
1. Skjær brødet 3/4 gjennom
Perfekt når sandwichen skal spises “på farten” eller i bil. Når bunnen ikke er skåret gjennom holder fyllet seg på plass!
2. Skråsnitt
Når brødet skjæres skrått gjennom, kommer fyllet mer til sin rett. Det gir en flott og innbydende sandwich når lokket legges på skrå eller tvers.
3. Trekantsnitt
Lag en flott og håndterbar sandwich ved å skjære en trekant ut av brødet. Trekanten legges på topp på det ferdigsmurte produktet.
4. Tverrsnitt på langs
1 brød - 3 sandwicher! Lange brød gjør det enkelt å lage mange sandwicher. Skråsnittet får brødet til å virke større!
5. Kombinasjoner
To forskjellige brød gir to forskjellige sandwicher. Begge varianter deles på midten og to forskjellige halvdeler anrettes på en tallerken. Dette gir et flott og dekorativt fargespill, samt to forskjellige smaksopplevelser i et måltid.
6. Utstansing
Ved å fjerne skorpen på brødet, kan det utstanses i forskjellige former. En kreativ sandwich som passer bra på buffeter.
7. En blir til fire
Del firkantstykkene i fire fra hjørne til hjørne. Du får da fire små sandwicher.
8. Firkantstykke deles i to
Del firkantstykket i to fra hjørne til hjørne. Du får to passe store sandwicher.
9. Strimlet brøddekor
Bunnen i sandwichen forblir slik den er, toppen deles i strimler, 1 1/2 cm tykkelse. Disse strimlene kan, hvis ønskelig, vendes i en panne med litt krydder og olje. Når bunnen av sandwichen er tilberedt, dekoreres den med strimlene.
Skjæremetoder focaccia
Våre focacciaer har mange bruksområder og muligheter. Med alternative skjæreteknikker kan du fornye og servere dine gjester innbydende påsmurt og lekkert tilbehørsbrød.
- Server focacciasticks med en god dipp.
- Små biter skjæres i firkanter og serveres med salt og olje. Passer utmerket som ventebrød og til all slags mat.
- Firkantstykker til påsmurt. Del hele eller deler av Forcaccian i to. Dander fyllet på bunnen, legg på lokket og skjær biter etter eget ønske. Raskt og enkelt.
- Trekantstykker gir liv i disken og porsjonene ser større ut.
- Rektangulære biter er flotte å servere og praktiske å spise.
Vi baker.
Du steker.
Kunden elsker det.