Pannekaker til alle måltider
Pannekaker elskes av store og små og kan serveres til alle døgnets måltider. Vi utfordret vår kokk Jørn til å komme opp med ideer til ulike pannekakefyll og serveringstips.
Pannekaker er fantastisk gode som dem er, men kan også brukes til så mye mer enn bare å servere dem med sukker og syltetøy. Prøv for eksempel pannekake til taco, lakserull eller soppstuing. Du kan også lage ulike dessertvarianter som jordbærwrap eller en pannekake-kake.
Som kokk elsker jeg pannekaker. Du kan virkelig være kreativ og sette ditt eget preg på en rett. Pannekaker er et blank lerret som kan passe til alle smaker
Et av Jørns beste matminner fra barndommen er pannekaker fylt med soppstuing. Vi kan skrive under på at han lager verdens beste soppstuing! Oppskriften på den og mye mer finner du under.
La deg inspirere av Jørns tips og se hvilke av dem dine gjester liker best.
Pannekaker med bær og nøtter
Pannekake med soppstuing og bacon
Gluten- og laktosefri pannekake
Se flere av Jørns beste pannekaketips her
Alle elsker pannekaker - nå kan du lage pannekaker til alle, også de som har glutenallergi.
Pannekaker bringer frem minner fra barndommen. I Drammen hadde de den gangen en pannekakerestaurant som serverte nydelige pannekaker med alt fra soppstuing til is og sjokoladesaus.