Sett ditt særpreg på brødene ved å forme, fylle og pynte ferdig deig
Ønsker du å sette ditt personlige preg på brødbuffeten og samtidig fylle lokalet med duften av nybakt? Med ferdig deig av brød i fryseren, kan du forme, fylle og pynte brødene akkurat slik du vil.
Hva er deigemner?
Deigemner er rett og slett ferdig deig av brød som du kan ta opp av fryseren når du vil. Vi har laget deigen ferdig for deg slik at du både kan spare tid og sette ditt eget preg på brødene.
Deigemner er en av tre typer bake-off, som krever ulik håndtering, forberedelsestid og utstyr. Med deigemner kan du tine, heve, dele, forme, fylle og steke brødene når du ønsker det. Du kan selvfølgelig også steke brødene som de er, men bør snitte dem for å unngå ukontrollerte sprekker.
Hvorfor bruke ferdig deig?
Med deigemner kan du gi gjestene dine følelsen av hjemmebakt. Det er ubegrensede muligheter når det gjelder form, dekor og smaksetting på brødene. Du kan fylle brødene med det du måtte ønske, forme dem slik du vil, kanskje lage ditt eget signaturmønster og toppe med frø, korn eller mel – her er det fantasien som setter grensene.
Nybakt brød gir fornøyde gjester med økt matlyst. Med ferdig deig i fryseren har du uendelige muligheter til å tilby gjestene dine et variert og mangfoldig utvalg av fantastiske brød og porsjonsbrød.
Utvalget av deigemner varierer fra brød og porsjonsbrød til herlig søtbakst. E-boken "Bake My Deig" hjelper deg i gang og gir deg tips og ideer til utforming og pynt av brød og boller.
Deigemner tar mindre plass
Deigemner tar mindre plass enn ferdighevede brød, både under transport og i fryseren. Dette er både praktisk og gagner miljøet.
Samtidig er frossent brød og fryste bakevarer perfekte for å redusere matsvinnet. Du kan ta opp akkurat den mengde brød du trenger når du trenger det. Slik er det lettere å kontrollere både forbruk og varetrykk.
Se vårt utvalg av ferdig brøddeig
Tips! For å redusere matsvinn kan ferdig stekte brød som ikke blir spist samme dag, pakkes i plast og oppbevares i romtemperatur i 2-3 dager, eller fryses ned. De fryste brødene tines og stekes som halvstekte brød i 4-6 minutter på 230 grader.
Les også: Slik reduserer du matsvinnet
Slik lager du egne signaturbrød
Ett deigemne, uttallige muligheter! La deg inspirere.