Håndtering / tilberedning
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Oppbevares i plast inntil 3 dager i romtemperatur og 7 dager på kjøl.
I forvarmet oven: Fra kjøl: 10-12 minutter ved 180°C- 190°C. Romtemperert: 4-6 minutter ved 230°C.
Steinovnsbakt brød bakt i Norge med flytende surdeig og naturlige råvarer. Den firkantede formen gir jevne skiver gjennom hele brødet. Brødet er toppet med meldryss og snittet for hånd som gjør at det får et rustikt utseende. Grovhetsprosent: 0. Antall i kartong 14 stk.
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Oppbevares i plast inntil 3 dager i romtemperatur og 7 dager på kjøl.
I forvarmet oven: Fra kjøl: 10-12 minutter ved 180°C- 190°C. Romtemperert: 4-6 minutter ved 230°C.
Bygg, Hvete
Mandel, Melk, Sesamfrø, Soyabønner
456
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
7280 | 201147 | N/A | 07020712020755 | Case |
N/A | 201147 | N/A | 07020712020779 | Pallet |