Håndtering / tilberedning
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet etter tining i romtemperatur innpakket i plast: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.
Litet og flott rundstykke med meldekor og snitt på toppen som gir et hjemmelagd preg. Ulike meltyper sammen med linfrø og solsikkefrø gir rundstykket en god smak. Grovhetsprosent på 21
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet etter tining i romtemperatur innpakket i plast: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 3-5 minutter fra tint tilstand.
Lupin , Korn som inneholder gluten
Egg , Soyabønner , Melk, Sesamfrø
549
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
4050 | 201733 | N/A | N/A | Case |
N/A | 201733 | N/A | 07020712017281 | Pallet |