Håndtering / tilberedning
Ved -18°C eller kaldere. Holdbarhet i 2 døgn etter tining i romtemperatur innpakket i plast.
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.
Flott miks med fem ulike kuvertbrød både rustikke og tradisjonelle. Alle rundstykkene har grovhetsprosent 0.
Ved -18°C eller kaldere. Holdbarhet i 2 døgn etter tining i romtemperatur innpakket i plast.
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 4-6 minutter fra tint tilstand.
Sesamfrø, Melk, Soyabønner , Korn som inneholder gluten
Sesamfrø, Valnøtt, Hasselnøtt, Mandel, Nøtter, Egg
365
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
7880 | 201784 | N/A | N/A | Case |
N/A | 201784 | N/A | 07020712017519 | Pallet |