Håndtering / tilberedning
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Tines i romtemperatur i lukket pose. I eske 6 timer og pose 4 timer. Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager.
Mykt og ekstra saftig hamburgerbrød bakt med potet. Et mindre og litt høyere brød enn tradisjonelle hamburgerbrød. Diameter ca 10 cm. Ferdig stekt og skåret. Det anbefales å toaste/karamellisere brødet. Antall i kartong 40 stk.
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Tines i romtemperatur i lukket pose. I eske 6 timer og pose 4 timer. Holdbarhet etter opptining: 1-2 dager.
Bygg, Hvete, Korn som inneholder gluten
Sesamfrø
365
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
2880 | 218490 | N/A | N/A | Case |
N/A | 218490 | N/A | 27311372184906 | Pallet |