Håndtering / tilberedning
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand eller 6-8 minutter fra tint tilstand.
Glutenfri ciabatta bakt med glutenfritt grovt havremel og toppet med populære valmuefrø. Større porsjon enn de fleste andre glutenfrie alternativ gjør at den passer perfekt til påsmurt. Kommer i hygienisk og praktisk stekepose. Høyt fiberinnhold 14g/100g og nøkkelhullsmerket. Grovhetsprosent: 68
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining.
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 180°C i 8-10 minutter i stekeposen fra fryst tilstand eller 6-8 minutter fra tint tilstand.
Inneholder ikke deklarasjonspliktige allergener
Melk
425
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
3600 | 201403 | N/A | 06431901440154 | Case |