Håndtering / tilberedning
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Oppbevares i plast inntil 3 dager i romtemperatur
Ferdigstekt skal kun tines. Kan stekes ved ca 190°C i 2-3 minutter hvis ønskelig
Steinovnsbakt fint porsjonsbrød bake med surdeig, toppet med lett meldryss og har et håndlaget snitt som gir både rustikt utseende og håndverksfølelse, som blant annet gjør at det er en fryd for både øyet og ganen. Bakt på bakeriet vårt i Lier og er ferdigstekt for enkel håndtering. Grovhetsprosent 0. Antall i kartong 60 stk.
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Oppbevares i plast inntil 3 dager i romtemperatur
Ferdigstekt skal kun tines. Kan stekes ved ca 190°C i 2-3 minutter hvis ønskelig
Rug, Hvete
Melk, Mandel, Sesamfrø, Soyabønner
365
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
6900 | 201189 | N/A | 07020712023985 | Case |
N/A | 201189 | N/A | 07020712023992 | Pallet |