Håndtering / tilberedning
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint i romtemperatur innpakket i plast: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand
Porsjonsbrød toppet med en deilig blanding av gresskar- og solsikkefrø som gir en smakfull opplevelse. Briksen er bakt i Norge på vårt bakeri i Lier, og har en grovhetsprosent på 51% og Nøkkelhullsmerket. Produktet et lettstekt og skal kun tines og stekes i 3-5 minutter før det er klart til servering.
-18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint i romtemperatur innpakket i plast: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 230°C i 3-5 minutter fra tint tilstand
Bygg, Rug, Hvete
Sesamfrø, Mandel, Melk, Soyabønner
365
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
5200 | 201135 | N/A | N/A | Case |
N/A | 201135 | N/A | 07020712021059 | Pallet |