Håndtering / tilberedning
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint før steking: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand.
Rustikk fin baguette bakt i steinovn med flytende surdeig og potetflak. Dette gir baguetten en saftg kjerne og sprø skorpe. Kort ingrediensliste uten kunstige tilsetninger. For deg som ønsker en påsmurt baguette av topp kvalitet. ca 25 cm lang. Antall pr. kartong: 50 stk
Ved -18°C eller kaldere. Bør ikke fryses etter tining. Holdbarhet tint før steking: 2 døgn
Produktet stekes i forvarmet ovn ved ca 190°C i 8-10 minutter fra tint tilstand.
Hvete, Korn som inneholder gluten
Egg , Soyabønner , Melk, Mandel, Hasselnøtt, Valnøtt, Sesamfrø, Nøtter
365
Vekt pr kartong | Artikkelnummer | GTIN | Type | |
---|---|---|---|---|
7000 | 200988 | N/A | 07315060098892 | Case |
N/A | 200988 | N/A | N/A | Pallet |